Zidane už nechce vidieť zmeny v kádri Realu Madrid

NETKY.SK • 30 Júl 2017, 12:16 • 2 min
Zidane už nechce vidieť zmeny v kádri Realu Madrid

MIAMI - Tréner futbalového Realu Madrid Zinedine Zidane už nechce vidieť zmeny v kádri pred blížiacim sa začiatkom novej sezóny.

slovakia

left justify in out

Naposledy sa objavili špekulácie ohľadom odchodu waleského krídelníka Garetha Bala do Manchestru United, aby mal španielsky klub finančné prostriedky na získanie hviezdy AS Monako Kyliana Mbappého. Zidane priznal, že nemôže garantovať zotrvanie hráčov v madridskom mužstve, ale nerád by sa pozeral na ďalšie odchody.

 

Toto leto z tímu odišli už Álvaro Morata, James Rodríguez, Danilo a Pepe. "Mužstvo je veľmi dobré a už nechcem, aby v ňom nastali zmeny. Momentálne nie je s nami len Cristiano Ronaldo, vieme, že nás čaká ťažký ročník. Každý chce vyhrávať," povedal Zidane počas predsezónneho Medzinárodného turnaja majstrov v Severnej Amerike. Jeho tím v sobotňajšom zápase prehral s FC Barcelona 2:3 a s podujatím sa rozlúčil s jedným bodom z troch stretnutí.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona