Zidane sľubuje atraktívny, no vyvážený herný štýl

NETKY.SK • 7 Január 2016, 12:19 • 2 min
Zidane sľubuje atraktívny, no vyvážený herný štýl

MADRID - Nesklamať podporovateľov a presvedčiť neprajníkov. O to sa v sobotnom domácom stretnutí 19. kola najvyššej španielskej futbalovej súťaže s Deportivom La Coruňa pokúsi nový hlavný tréner Realu Madrid Zinedine Zidane.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia "bieleho baletu" volali po odchode predchádzajúceho kouča Rafaela Beníteza a dočkali sa. Teraz sa od obecenstva na Štadióne Santiaga Bernabéua očakáva vrelé privítanie jeho hráčskeho hrdinu z rokov 2001 - 2006.
"Dôležité je udržať vysokú morálku v kabíne. Myslím si, že chalani odviedli dobrú prácu. Robotu Beníteza musíme považovať za kvalitnú a zaželať mu do budúcnosti to najlepšie," povedal 43-ročný Francúz na prvej tlačovej besede v novej funkcii. Zidane prisľúbil atraktívny, no zároveň vyvážený herný štýl. Vpredu zachová útočné trio Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema. "Tento klub vždy predvádzal pekný futbal, chcem ho opäť priniesť. Podstatné je tvoriť hru. Zamieram sa na prechod zo zadného radu, rýchly postup na polovicu súpera a držanie lopty," avizoval Zidane.


Real po 18 kolách figuruje na tretej priečke tabuľky Primera División 2015/2016, dva body za FC Barcelona a štyri za lídrom poradia, mestským rivalom Atléticom. Katalánci však pre účasť na majstrovstvách sveta klubov disponujú zápasom k dobru.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona