Zidane prisľúbil Mbappemu miesto v kádri, prestup do Realu za rekordnú sumu!

NETKY.SK • 26 Júl 2017, 11:33 • 2 min
Zidane prisľúbil Mbappemu miesto v kádri, prestup do Realu za rekordnú sumu!

Londýn - Španielsky futbalový veľkoklub Real Madrid sa podľa viacerých svetových médií dohodol na prestupe francúzskeho útočníka Kyliana Mbappeho z AS Monaco. Za osemnásťročného strelca údajne zaplatí 180 miliónov eur, čím by sa Mbappe stal najdrahším futbalistom v histórii. Prekonal by krajana Paula Pogbu, ktorý za 105 miliónov prestúpil z Juventusu Turín do Manchesteru United.

slovakia

left justify in out

Podľa britských médií ponúkol Real mladému zakončovateľovi šesťročný kontrakt. Prvé pokusy Realu rodina a poradcovia vychádzajúcej hviezdy odmietli, ale všetko údajne zmenil rozhovor s trénerom Zinedinom Zidaneom, ktorý mu sľúbil dostatok priestoru v nabitom kádri.

 

Real totiž predal Alvara Moratu do Chelsea Londýn a poslal Jamesa Rodrigueza na dvojročné hosťovanie do Bayernu Mníchov. V útoku by Mbappé bojoval o miesto s Cristianom Ronaldom, krajanom Karimom Benzemom a Garethom Baleom.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies