Zidane môže trénovať rezervu Realu, súd pozastavil zákaz

NETKY.SK • 31 Október 2014, 17:44 • 2 min
Zidane môže trénovať rezervu Realu, súd pozastavil zákaz

MADRID - Španielsky športový súd dočasne pozastavil platnosť trestu pre trénera rezervného tímu futbalového Realu Madrid Zinedina Zidana až do ukončenia ďalšieho vyšetrovania.

slovakia

left justify in out

Bývalý francúzsky reprezentant dostal v pondelok zákaz výkonu funkcie na tri mesiace pre nedostatočnú kvalifikáciu. Niekdajší hráč "bieleho baletu" či Juventusu Turín je držiteľom trénerskej A licencie Európskej futbalovej únie (UEFA), ktorá je v Španielsku ekvivalentom druhej úrovne. Sudca Francisco Rubio v pondelok skonštatoval, že 42-ročný majster sveta 1998 a Európy 2000 potrebuje ešte jednu úroveň navyše. Tento verdikt v utorok spochybnila Francúzska futbalová federácia (FFF), podľa ktorej pravdilá UEFA povoľujú Zidanovi trénovať už počas štúdia pre získanie vyššej úrovne.

 

Zidane sa stal koučom treťoligového "béčka" Realu Madrid v auguste, keď opustil rolu asistenta hlavného kormidelníka Carla Ancelottiho pri A-tíme. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies