Zidane Mourinhovým asistentom nebude, dementoval Valdano

NETKY.SK • 29 Október 2010, 11:55 • 2 min
Zidane Mourinhovým asistentom nebude, dementoval Valdano

Zidane Mourinhovým asistentom nebude, dementoval Valdano

slovakia

left justify in out

img

Bývalý skvelý futbalista Zinedine Zidane nebude asistentom trénera Joseho Mourinha v Reale Madrid, korigoval informácie médií športový riaditeľ "pusiniek" Jorge Valdano. Francúzsky majster sveta i Európy bude síce s portugalským odborníkom spolupracovať, ale nie ako riadny člen jeho realizačného tímu.
      "Zidane nebude Mourinhovi pomáhať s technickou prácou, skôr pri odovzdávaní jeho skúseností trénerovi a tímu," povedal Argentínčan. Znamená to, že Zidane nebude počas zápasov sedieť na lavičke, ani na dennej báze pracovať s hráčmi 9-násobného európskeho šampióna. Podľa Valdana bude 38-ročný Zidane "zainteresovaný v zápasoch Realu v Lige majstrov, a niekoľkých v španielskej lige".
      Mourinho podobným spôsobom spolupracoval v jeho predchádzajúcom klube Interi Miláno s ďalším bývalým skvelým hráčom kráľovského klubu Figom z Portugalska. Zidane doteraz pracoval ako poradca prezidenta Realu Madrid Florentina Pereza.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies