Zidane je tmelom a hlavné mesto futbalu-Madrid

NETKY.SK • 5 Máj 2016, 17:00 • 2 min
Zidane je tmelom a hlavné mesto futbalu-Madrid

BRATISLAVA - Ohlasy médií na stredajšie víťazstvo futbalistov Realu Madrid nad Manchestrom City (1:0), ktoré "biely balet" posunulo do milánskeho finále:

slovakia

left justify in out

AS (Šp.): "Ako najvýstižnejšie pomenovať to, čo sa udialo v semifinále Ligy majstrov? V utorok Atlético a v stredu Real vybojovali postup do finále a ukázali, aké mesto je momentálne svetovou metropolou futbalu. Madrid ňou bol už pred dvoma rokmi, keď sa tie isté mužstvá predstavili v lisabonskom finále. Tentoraz sa súboj o ´ušatú trofej´ uskutoční v Miláne."

Marca (Šp.): "Zmŕtvychvstanie Realu. Kráľovský klub je stále v hre o ligový titul a bojuje o trofej v Lige majstrov. Hlavné kľúče úspechu Realu: dvojica obrancov Pepe a Sergio Ramos, ktorá mužstvu dodáva istotu, Casemiro udržiava rovnováhu v strede poľa, hierarchia, ktorú prezentuje Gareth Bale, sviežosť Lucasa Vázqueza a tmel menom Zinedine Zidane."

Daily Star (Angl.): "Gareth Bale priviedol Real Madrid do finále."

The Sun (Angl.): "Galacti K.O. Výsledok 1:0 možno nie je knokautom, znamená však koniec nádejí Manchestru City."

iDnes.cz (ČR): "Finále Ligy majstrov je znova záležitosťou jedného mesta. Real Madrid v semifinálovej odvete zdolal Manchester City 1:0 a 28. mája vyzve na milánskom San Sire Atlético. Pôjde o reprízu súboja o trofej z Lisabonu 2014."

Deutsche Welle (Nem.): "Španielska fiesta. Real po triumfe nad Manchestrom City dosiahol 14. finále v histórii. V Miláne bude súperiť s Atléticom Madrid."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies