Zidane bude Ancelottiho asistent v Reale Madrid

NETKY.SK • 26 Jún 2013, 17:57 • 2 min
Zidane bude Ancelottiho asistent v Reale Madrid

MADRID - Bývalý futbalový majster sveta Zinedine Zidane z Francúzska bude asistentom Taliana Carla Ancelottiho v španielskom klube Reale Madrid. Potvrdil to nový kouč "bieleho baletu" počas jeho stredajšieho uvedenia do funkcie klubu zo Santiaga Barnabeua, uviedla agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

"Bude sedieť na lavičke. Škoda je, že už nemôže hrať. To je ten problém. Bol fantastický hráč a teraz sa rozhodol prevziať rolu trénera. Veľmi sa teším, že s ním budem pracovať," s úsmevom na tvári povedal 54-ročný kormidelník, ktorý prichádza do Madridu po úspešnej sezóne, keď na lavičke Parížu St. Germain získal francúzsky titul.

Štyridsaťjedenročný Zidane doteraz pôsobil v klube ako poradca. Bývalý skvelý hráč, s Les Bleus majster sveta aj Európy a trojnásobný najlepší hráč sveta podľa FIFA 1998, 2000 a 2003, ukončil kariéru práve v Reale. Počas bohatej kariéry získal množstvo trofejí a titulov, hrával aj za Girondins Bordeaux a Juventus Turín, s "pusinkami" vyhral aj prestížnu Ligu majstrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies