Zidane a 60 miliónov majú Realu pomôcť s hviezdou Tottenhamu

NETKY.SK • 30 Máj 2013, 15:30 • 2 min
Zidane a 60 miliónov majú Realu pomôcť s hviezdou Tottenhamu

MADRID - Španielsky futbalový klub Real Madrid sa snaží angažovať Garetha Bala z Tottenhamu, najnovšie vyslal do boja Zinedina Zidana.

slovakia

left justify in out

"Biely balet" ponúka za waleského krídelníka 60 miliónov eur. V prípade úspechu by to bol transfer tohtoročného leta. Balov agent Jonathan Barnett v stredu oznámil, že si s klientom vypočuje ponuky od Realu Madrid, ktorému nevyšla snaha angažovať Neymara zo Santosu. Brazílčana mu vyfúkla konkurenčná Barcelona.

Zidane by sa po budúcotýždňových voľbách v Reale mal stať novým športovým riaditeľom a možno aj nástupcom Josého Mourinha na trénerskej lavičke. Podľa zdrojov denníka Marca z prostredia madridského klubu by po príchode Bala mohli Madridčania predať Ángela Di Maríu a útočníka Gonzala Higuaína do Juventusu, aby si uvoľnili potrebné finančné prostriedky.

Bale strelil v uplynulej sezóne 26 gólov a je najväčšou hviezdou Tottenhamu. V Hotspur by si ho radi udržali, Barnett bude v najbližších dňoch sedieť so šéfom klubu Danielom Levym. Bale má zasa veľmi dobré vzťahy s trénerom Andrém Villasom-Boasom. "Bale sa narodil pre Real," povedal pre Marcu prezident madridského klubu Florentino Pérez, ktorý vysiela Zidana na rokovania priamo do Londýna.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona