Žiarski policajti riešili kuriózny prípad: Do centra mesta sa zatúlala koza

NETKY.SK • 29 November 2016, 12:43 • 2 min
Žiarski policajti riešili kuriózny prípad: Do centra mesta sa zatúlala koza

ŽIAR NAD HRONOM - Žiarski mestskí policajti riešili v pondelok 28. novembra kuriózny prípad. V centre mesta odchytili zatúlanú bielu kozu.

slovakia

left justify in out

Ako priblížil náčelník Mestskej polície v Žiari nad Hronom Róbert Šiška, približne po 15.00 h dostali policajti telefonické oznámenie, že pri hoteli v centre mesta sa pohybuje koza. "Na miesto bola vyslaná hliadka, vzápätí bol prijatý ďalší identický oznam," priblížil.

 

Keďže sa k zatúlanému zvieraťu nikto nehlásil, hliadka MsP ju odchytila. "Zisťovali sme, či náhodou neušla z minizoo. To sa však nepotvrdilo. Tak kontaktovali jedného miestneho podnikateľa, ktorý chová kozy. Ten si ju zatiaľ zobral, kým sa neprihlási skutočný majiteľ," dodal Šiška.

 

Zatúlané kozľa nie je prvým kurióznym prípadom, s ktorým sa žiarski mestskí policajti stretli. Šiška si spomína aj na zatúlaného koňa v uliciach mesta, dravce vypadnuté z hniezda či hada v pivničných priestoroch.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona