Žiakov čakajú jesenné prázdniny, do školy idú až v pondelok

NETKY.SK • 28 Október 2015, 19:00 • 2 min
Žiakov čakajú jesenné prázdniny, do školy idú až v pondelok

BRATISLAVA - Školáci si dva dni oddýchnu od školy, doma zostanú vo štvrtok 29. októbra a v piatok 30. októbra. Žiakom základných a stredných škôl sa vo štvrtok začínajú jesenné prázdniny. Späť do školských lavíc sa vrátia v pondelok 2. novembra.

slovakia

left justify in out

Žiaci základných a stredných škôl budú mať počas školského roka 2015/2016 s výnimkou víkendov a veľkých letných prázdnin dohromady 24 dní prázdnin. Po jesenných prázdninách nasledujú približne dvojtýždňové vianočné. Žiaci si budú užívať voľné dni od 23. decembra do 7. januára. V prvý februárový deň majú deti deň voľna po tom, čo si preberú polročné vysvedčenia. Jarné prázdniny odštartujú vo februári v Košickom a Prešovskom kraji. Tam si žiaci od školy oddýchnu od 15. do 19. februára. Ďalší týždeň ostanú doma školáci z Bratislavského, Nitrianskeho a Trnavského kraja, a to od 22. do 26. februára. Napokon sa jarných prázdnin dočkajú aj deti z Banskobystrického, Žilinského a Trenčianskeho kraja, ktoré budú mať voľno od 29. februára do 4. marca. Poslednými prázdninami pred dvojmesačným letným voľnom sú veľkonočné prázdniny. Tie budú od 24. do 29. marca. V školskom roku 2015/2016 bude tak spolu 191 vyučovacích dní.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies