Žiadne kauzy sa nebudú zametať pod koberec, sľubuje premiér

NETKY.SK • 4 Jún 2021, 22:06 • 2 min
Žiadne kauzy sa nebudú zametať pod koberec, sľubuje premiér

BRATISLAVA – Podľa informácií od orgánov činných v trestnom konaní pracujú aktuálne vyšetrovatelia, prokurátori a sudcovia čestne a v súlade so zákonom.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre portál Webnoviny to uviedol predseda vlády Eduard Heger (OĽaNO). Reagoval tak na súčasnú situáciu, keď sa hovorí o vojne medzi políciou a Slovenskou informačnou službou (SIS). Podľa Hegera bude teraz dôležité počkať na výsledky krokov orgánov činných v trestnom konaní.

„Je dôležité, aby každý vyšetrovateľ, sudca, prokurátor konal spravodlivo a čestne v zmysle svojich zákonných kompetencií. Podľa vyjadrení, ktoré máme z orgánov činných v trestnom konaní, generálneho a špeciálneho prokurátora, každý hovorí, že takto sa to deje,“ povedal Heger.

 

Dodal, že jeho vláda nebude manipulovať vyšetrovanie, nebude nič zametať „pod koberec“ ani prehlasovať, že sa skutky nestali.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies