Žiadateľom o azyl v Nemecku sa narodili štvorčatá

NETKY.SK • 22 Október 2015, 08:39 • 2 min
Žiadateľom o azyl v Nemecku sa narodili štvorčatá

JENA - Štvorčatá dvojice albánskych žiadateľov o azyl, ktoré uzreli svetlo sveta v uplynulý piatok na Univerzitnej klinike v nemeckej Jene, sa podľa informácií tamojších lekárov majú dobre. Informovala o tom dnes tlačová agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Podpora dýchaním novorodencov, Ktory prišlo na svet V 32. tyzdna tehotenstva cisárskym režú, Už nie je potrebná.  Štvorica podľa podľa informácií zdravotníkov malička hoci uz v Nasledujúci dňoch preložený z inkubátorov robiť termopostieľok. Detaily tohto presunu jsou este predmetom zvažovaním Extrémne priedušná, Ktory Však očakávajú, Zé Detičky Trocha priberie.

 

img

 

Na kliniku štvorce Zostań Este najmenej Sedem týždňové.  Ich Hmotnosť po pôrode bola 1200-1655 gramov, odvtedy Však v súlade s obvyklým vývojom Trocha schudla.

 

Obaja rodičia jsou v Nemecku od júla svoje rozhodnutie presunutá sa robiť spolkovej republiky zdôvodnili ai zlú lekársku starostlivosť v ich krajine.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies