Zhorel, jeho telo našli v unimobunke

NETKY.SK • 5 Október 2012, 11:57 • 2 min
Zhorel, jeho telo našli v unimobunke

Zhorel, jeho telo našli v unimobunke - Krimi Na Borodáčovej ulici v Bratislave dnes policajti našli uhorené telo. V skorých ranných hodinách tam totiž začala horieť unimobunka.

slovakia

left justify in out

img

Na Borodáčovej ulici v Bratislave dnes policajti našli uhorené telo. V skorých ranných hodinách tam totiž začala horieť unimobunka. Prečo požiar vznikol, polícia vyšetruje, cudzie zavinenie však nevylúčila.

"Policajti po príchode na miesto zistili, že unimobunka sa nachádza v areáli školského ihriska a po jej uhasení sa v nej našlo zhorené ľudské telo,"informoval TASR policajný hovorca František Peczár. Vzhľadom na stav tela nevedel presnú príčinu smrti určiť ani privolaný súdny lekár, preto nariadil vykonať súdnu pitvu. 

Vyšetrovateľ Policajného zboru vykonal na mieste obhliadku miesta činu."V tejto súvislosti sa vedie trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," dodal Peczár.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies