Zetterberg bude Detroitu chýbať minimálne dva týždne

NETKY.SK • 3 December 2013, 18:26 • 2 min
Zetterberg bude Detroitu chýbať minimálne dva týždne

DETROIT - Kapitán zámorského hokejového klubu NHL Detroit Red Wings Henrik Zetterberg bude svojmu tímu chýbať minimálne dva týždne pre zranenie v oblasti krížov. Zámorské médiá o tom informoval generálny manažér Red Wings Ken Holland.

slovakia

left justify in out

Skúsený švédsky krídelník prežíva najlepší štart do sezóny od roku 2007/2008, keď v tridsiatich dueloch nazbieral 30 bodov (11+19) a je najproduktívnejším hráčom tímu. Absencia 33-ročného hokejistu bude o to citeľnejšia, že Detroitu stále pre otras chýba ďalší hviezdny útočník Pavel Dacjuk. Ruský stredný útočník určite nenastúpi v stredu proti Philadelphii a vynechá tak piaty duel v rade.

Do zostavy sa však vracia po piatich zápasoch Todd Bertuzzi, ktorý by mal nastúpiť vo formácii s Johanom Franzenom a Gustavom Nyquistom. Slovenský útočník Detroitu Tomáš Tatar by mal hrať v tretej formácii s centrom Joakimom Anderssonom a Drew Millerom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies