Ženy z jednej rodiny popierajú zákony prírody. Najstaršia má 63 rokov, no vôbec na to nevyzerá

NETKY.SK • 29 Jún 2017, 21:13 • 2 min
Ženy z jednej rodiny popierajú zákony prírody. Najstaršia má 63 rokov, no vôbec na to nevyzerá

TAIWAN - Každý človek je obdarený niečím iným. Niekto rozumie matematike, iný zasa podáva úžasné športové výkony, niekto má krásnu postavu bez cvičenia… a niekto vyzerá v seniorskom veku ako tínedžerka.

slovakia

left justify in out

Nasledujúce ženy popierajú zákony prírody, pretože na svoj vek vyzerajú oveľa mladšie. Hoci je známe, že azijatky vyzerajú veľmi dobre aj v starobe a dožívajú sa vysokého veku.

 

Všetci dobre vieme, že ak chceme vyzerať dobre aj vo vyššom veku, musíme sa o seba starať. Výsledok plastických operácií má však vo väčšine prípadoch opačný účinok. Nasledujúce tri ženy, ktoré vyzerajú na svoj vek neuveriteľne mlado ale žiadnu operáciu za sebou nemajú.

 

Viete odhadnúť vek žien na fotke? Možno im tipujete maximálne 30 rokov, no skutočnosť vás prekvapí. Lure Hsu naľavo má 41 rokov, Sharon napravo má 36 a ich mama v strede má neuveriteľných 63 rokov.

 

 

Najznámejšou z nich je na sociálnych sieťach Lure. Je módnou bloggerkou a interiérovou dizajnérkou. Vďaka jej zaujímavým príspevkom má veľkú základňu sledovateľov. Nikto by jej však netipoval jej skutočný vek. Verejnosť nedávno šokovala zverejnením fotografie s jej vekom, ktorý jej nechceli veriť. Má dve sestry Sharon a Fayfay, ktoré vyzerajú ako študentky na strednej škole. Ich matka však vyrazila dych každému, ktorá vyzerá ako ďalšia ich sestra.

 

Ich mama je tanečnicou v dôchodku. A práve tomu vďačí za dokonalú postavu, ktorú si udržuje aj v dôchodkovom veku. Tieto ženy pochádzajú z Taiwanu, kde dostali prezývku aj ako „rodina so zamrznutým vekom“.

 

V jednom rozhovore pre taiwanský časopis prezradili svoje tajomstvo krásy a mladosti. Podľa Lure za to môže dodržiavanie pitného režimu a konzumovanie zeleniny. Dôležité je podľa nej aj zvlhčovanie pokožky, pretože iba ak má pokožka dostatok hydratácie, nestarne, a tak sa vrások nemusí vôbec obávať. Fayfay dodala, že je dôležité piť vlažnú vodu hneď po prebudení.

 

To, čo za ich krásou naozaj stojí je určite aj v genetike, no všetky vyzerajú naozaj mlado, a dokazujú, že je to možné dosiahnúť aj bez chirugického zásahu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies