Ženy vykrádali autá, chodili aj s deťmi

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 11:49 • 2 min
Ženy vykrádali autá, chodili aj s deťmi

BRATISLAVA - Policajti objasnili desiatku aprílových vlámačiek do áut v Lučenci, na svedomí ich majú dve miestne ženy, 31-ročná Kristína a 23-ročná Katarína.

slovakia

left justify in out

Zlodejky chytili policajti priamo pri čine, mladšia z nich mala so sebou aj tri maloleté deti. Jedno bolo v kočíku, ktorý zároveň slúžil na odkladanie ukradnutých vecí. Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, kradli počas dňa a vyberali si vozidlá, v ktorých niečo zbadali na sedadlách. Na autách vždy rozbili okno kladivom. Krádežami narobili škody za takmer 3 800 eur, poškodením áut spôsobil ďalšie škody za takmer 1 300 eur. Obe ženy obvinili z krádeže. Staršia už bola viackrát trestaná pre drogovú a majetkovú trestnú činnosť a týchto skutkov sa dopustila v podmienke. Pre majetkovú trestnú činnosť bola trestaná aj Katarína. V prípade dokázania viny im hrozí až dvojročný trest.


Polícia opäť upozorňuje vodičov, aby v autách nenechávali žiadne veci. Aj zdanlivo bezcenná vec totiž môže prilákať zlodeja.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies