Ženy najviac priťahujú drsní chlapi

NETKY.SK • 5 Máj 2014, 11:00 • 2 min
Ženy najviac priťahujú drsní chlapi

BRATISLAVA – Drsní muži. Čo je na nich tak sexy, že majú podľa odborníkov viac žien aj sexu? Je to drzosť, charizma, neskrotnosť? A prečo už ženy nemajú záujem o poslušných chlapov?

slovakia

left justify in out

Gentlemani tak trošku vychádzajú z módy. Ženy súčastnosti vraj už nevyhľadávajú spoločnosť „poslušných chlapcov,“ ani ich nepozývajú k sebe pod perinu. Oveľa viac ich priťahujú „grázlici,“ ktorí sa rozhodne nemôžu pochváliť kladnými povahovými vlastnosťami. Aspoň tak to uvádza americký prieskum pod vedením psychológa Petera Jonasena z University of Connecticut, ktorý tak nejak potvrdzuje to, čo všetci už dávno tušia. Sladkým mužom s dobrým srdcom zvoní koniec! Nie sú tak zaujímaví ako ich drsní protihráči!

 

Záporné povahy sú sexuálne lákavé

Aké mužské vlastnosti sú pre ženy také lákavé? Podľa výskumu je to klamanie, manipulácia s ľudmi a dokonca aj narcizmus ako čerešnička na torte. Ide o typické znaky záporného hrdinu z filmov, nemyslíte? Možno z toho to celé vzniklo. A to sme si vždy mysleli, že tieto „temné“ povahové črty sú v spoločnosti odsudzované a zavrhované. Opak je pravdou.

 

„Muži, ktorí vykazujú negatívne povahové vlastnosti, vedú veľmi pestrý, sexuálny život a často striedajú partnerky. Majú tiež viac detí, oproti ostatným dobrým a spoľahlivým mužom,“ tvrdí psychológ Jonasen. A to ešte nie je všetko.

 

James Bond ako sexuálny symbol

Psychológ Jonasen je presvedčený, že všetky tieto vlastnosti, ktoré ženy vyhľadávajú má jednoznačne James Bond. „ Je veľmi arogantný, potrpí si na zovňajšok, manipuluje s ľuďmi a rád sa púšťa do nových dobrodružstiev a poznávania nových žien,“ hovorí psychológ, ktorý tak uviedol jeden príklad zo všetkých. Hovoríte si: Čože? Bond?

 

Je to síce iba filmová postava, ale to nebráni faktu, že sa ho veľa mužov snaží napodobniť. Určite poznáte niekoho vo svojom okolí, kto obľubuje obleky a na pitie si dáva zásadne Martini s vodkou. Samozrejme nemiešať a pretrepať... Ďalej hovorí sexy tlmeným hlasom a je veľmi sebavedomý. Podľa amerických vedcov práve táto stratégia na ženy stále dobre zaberá. A muži to vedia. Čo k tomu dodať?

 

S „drsňákom“ v posteli to môže byť na pár večerov síce zaujímavá skúsenosť, ale na spoločný život je aj tak lepší spoľahlivý, dobrý muž, ktorý má charakter a srdce na pravom mieste. Predsa len, život nie je film...



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies