Ženy brutálne zbili spoluväzenkyňu, keď zistili, za čo sedí

NETKY.SK • 9 November 2017, 14:47 • 2 min
Ženy brutálne zbili spoluväzenkyňu, keď zistili, za čo sedí

CHESHIRE - Väznená 23-ročná Carolann Gallon bola fyzicky napadnutá, keď jej spoluväzenkyne zistili, za čo ju odsúdili.

slovakia

left justify in out

Gallon dostala šesť rokov. Spočiatku bola umiestnená v ženskom väzení Lowton. Neskôr ju pre problémy premiestnili do väznice HMP Styal, v Cheshire. Ani tam veľmi nezapadla. V nedeľu jej spoluväzenkyne zistili, čo spáchala a dali jej tú hrôzu pocítiť. Bili ju hlava nehlava.

 

Gallon bola členkov 18-členného gangu, ktorý v Newcastle predával na sex mladé dievčatká vo veku okolo 13 rokov. Vyhľadávali zraniteľné deti najčastejšie z detských domovov a iných opatrovateľských zariadení. Pasáci ich nalákali na párty v byte, kde im dali do nápoja drogy a potom ich tam nechali s neznámymi mužmi, ktorí ich znásilnili.

 

img

Carolann Gallon (v pravom dolnom rohu)

 

Gallon usvedčili z troch takýchto „obchodov.“ Jej otec Jimmy Gallon napriek tomu stojí na jej strane. „Plače zakaždým, keď s ňou telefonujem. Je to pre mňa hrozné, pretože sa cítim úplne bezmocný. Je to moja dcéra ale viem, že pre ňu nemôžem nič urobiť,“ povedal pre Chronicle Live. „Veľmi mi chýba, ale mám zviazané ruky. Je to pre mňa srdcervúce.“

 

Jimmy tvrdí, že jeho dcéra je rovnako obeťou ako ostatné dievčatá a tiež bola zneužívaná mužmi. „Potrebuje pomoc, nie trest. Prevzal by som nad ňou plnú zodpovednosť. Mohla by žiť so mnou,“ povedal skľúčený otec, ktorý má dokopy 17 detí so štyrmi rôznymi ženami.

 

img

 

Tvrdí, že Gallon bola šikovné dieťa, no v puberte sa dala na zlé chodníčky. Sama bola obeťou znásilnenia, presne ako jej obete.

 

„Vedel som, že sa vymkla z pod kontroly, ale nikdy by mi nenapadlo, že moja dcéra pôjde do väzenia pre takýto dôvod,“ povedal Jimmy. Dúfa, že až ju prepustia, vráti sa k nemu domov začne nový život. „Stále je moje malé dievčatko,“ dodal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona