Ženúch bol sklamaný z kvalifikačného výkonu na ME

NETKY.SK • 7 Júl 2016, 08:28 • 2 min
Ženúch bol sklamaný z kvalifikačného výkonu na ME

AMSTERDAM - Slovenský reprezentant Patrik Ženúch nepostúpil na ME v Amsterdame do 12-členného oštepárskeho finále, keď v kvalifikačnej A-skupine skončil výkonom 69,38 m na 15. mieste. Člen VŠC Dukla Banská Bystrica zaostal ďaleko za svojím tohtosezónnym maximom, v máji dohodil vo Varšave oštepom do vzdialenosti 77,07 m.

slovakia

left justify in out

"Netradičné miesto a chcel by som povedať, že všetko bolo super a neuveriteľné, ako to pripravili. Podmienky boli dobré, aj zozadu fúkal dobrý vietor, miestami sa to trošku menilo. Rozcvička bola dobrá, všetky tri pokusy boli nad očakávania. Pri treťom pokuse som sa pustil do toho naplno, ale chytil som ľavú nohu na tráve a zacítil som členok. Prišli preteky, do ktorých som úplne nevedel bežať. Strašne veľa som chcel, ale nešlo to a aj ma to bolelo. Nie je to výhovorka. Určite to je pre mňa sklamanie, dám sa do poriadku a tento rok ešte urobím nejaký výkon. Keď nie tu, tak aspoň na Slovensku, aby som potvrdil, že na to mám. Veľmi ma to mrzí," zhodnotil pre Slovenský atletický zväz svoj výkon Ženúch.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies