Ženu takmer zabil nákupný vozík, vysúdila neuveriteľnú sumu!

NETKY.SK • 19 Jún 2018, 17:00 • 2 min
Ženu takmer zabil nákupný vozík, vysúdila neuveriteľnú sumu!

Žena utrpela ťažký úraz , ktorý jej spôsobil nákupný vozík, od obchodného centra vysúdila vysokú sumu.

slovakia

left justify in out

V roku 2011 bola Američanka Marion Hedgesová v istom newyorskom obchodnom centre nakupovať halloweenske sladkosti pre deti zo sociálne slabších pomerov, nakoľko sa roky venuje charite. Keď prechádzala popod nadzemné parkovisko, z poschodia priamo na ňu spadol nákupný vozík, ktorý na ňu nedopatrením zhodili dvaja chlapci vo veku 12 a 13 rokov. Incident jej spôsobil veľmi vážne zranenia, z ktorých sa zotavovala mesiace. Centrum sa preto rozhodla zažalovať.

 

Hedgesová vysvetlila, že z nešťastnej udalosti neobviňuje samotné deti, pretože tie trávia čas naháňaním sa po parkovisku obchodného centra kvôli nedostatku inej činnosti. Zažalovala preto rovno nákupné stredisko, nakoľko sa domnieva, že zlyhanie nastalo na ich strane. Tvrdí, že prehliadajú sťažnosti zákazníkov, ktorí opakovane oslovujú SBS v súvislosti s množstvom detí hrajúcich sa v týchto miestach.

 

Súd Marioninu žiadosť uznal a nariadil vlastníkovi centra vyplatenie sumy 45 miliónov dolárov ako odškodné. Časť peňazí chce poškodená darovať jednému z centier pre deti a mládež a zvyšok by jej mal poslúžiť ako kompenzácia vysokých poplatkov, ktoré celá jej rodina musela vynaložiť na priebeh sedem rokov trvajúceho súdneho sporu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies