Ženu pravdepodobne omylom pochovali zaživa

NETKY.SK • 26 September 2014, 06:36 • 2 min
Ženu pravdepodobne omylom pochovali zaživa

ATÉNY - Polícia na severe Grécka vyšetruje výpoveď zamestnanca cintorína, podľa ktorej jedna žena krátko po svojom pochovaní ožila a prosila o pomoc; predtým, než ju však vytiahli, zomrela. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Podľa polície počuli búchanie a tlmené výkriky okrem zamestnanca cintorína aj dvaja náhodní návštevníci. Išlo o 49-ročnú ženu, ktorá sa liečila na rakovinu. V incidentu došlo vo štvrtok vo večerných hodinách, krátko po tom, čo ju pochovali.
      

V čase, keď sa podarilo truhlu vytiahnuť a otvoriť, však žena už nepreukazovala známky života. Lekár, ktorého zavolali do cintorína Peraia na okraji Solúna, mohol konštatovať už len jej smrť. Matku dvoch detí prvýkrát vyhlásili za mŕtvu na súkromnej solúnskej klinike vo štvrtok v skorých ranných hodinách. Telo bude opätovne preskúmané, píše AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies