Ženu počas večernej prechádzky napadlo vyše 100 potkanov

NETKY.SK • 25 Júl 2021, 11:28 • 2 min
Ženu počas večernej prechádzky napadlo vyše 100 potkanov

EALING/LONDÝN - Susan Treftub počas večernej prechádzky v londýnskom parku napadlo viac ako 100 potkanov.

slovakia

left justify in out

Susan sa v pondelok 19. júla prechádzala po parku Blondin Park v Northfields v Ealingu, keď ju zrazu napadla "armáda“ hlodavcov, ktoré jej pohrýzli ruky a nohy.

 

img

 

Prečítajte si napríklad: Budete rodičmi? V českej nemocnici vám vytlačia 3D model dieťaťa!

 

Podľa jej slov to bolo "úplne desivé". "Nikdy som nevidela toľko zvierat, nieto potkanov, bolo to nechutné. Nie som si istá, ale mysím, že ich bolo vyše 100. Lozili mi po nohách, musela som ich odkopnúť. Keďže sa  stmievalo, bolo ťažké vidieť, odkiaľ prichádzajú," povedala Susan.

 

img

 

V dôsledku hrôzostrašného útoku jej zostali stopy po uhryznutí a podliatiny na nohách a ruke. Vyzvala ľudí, aby si v parku dávali pozor. „Viac by som sa obávala, keby som mala dieťa,“ povedala Susan.

 

"Nikdy som nezažila ani nepočula, že by mal niekto takýto problém. Po určitom čase som mala pocit, že som bola v žartovnej šou. Zdá sa mi to také smiešne," dodala.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies