Ženu olúpil a brutálne napadol, okradol aj starenku

NETKY.SK • 28 Január 2014, 09:17 • 2 min
Ženu olúpil a brutálne napadol, okradol aj starenku

BRATISLAVA/MARTIN - Policajti obvinili mladíka, ktorý cez víkend v Martine brutálne prepadol 59-ročnú ženu. Nebol to však jeho prvý zločin.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný Martinčan v sobotu na ulici Alojza Medňanského zozadu zaútočil na 59-ročnú ženu. Udrel ju do pleca a strhol jej kabelku, v ktorej mala osobné veci a minimálne 150 eur. Po zápase sa mu ju nakoniec podarilo majiteľke vytrhnúť zo zovretia a zmizol. Žene zostali v ruke len ramienka. Prepadnutá pani skončila s ťažkými zraneniami, liečiť sa bude asi tri mesiace. Martinčana obvinili z lúpeže, v prípade dokázania viny mu hrozí trest na 10 až 15 rokov. Ako agentúru SITA informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, ďalším vyšetrovaním však policajti zistili, že muž vyčíňal aj 21. januára. Na Zelenej ulici okradol 87-ročnú ženu. Prešiel okolo nej a z ruky jej vytrhol tašku, vybral z nej peňaženku a kabelku odhodil do kontajnera. Babičke spôsobil škodu asi 40 eur. Trestná sadzba v takomto prípade je až dva roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies