Ženu navštívili údajní policajti, prišla o šperky a peniaze

NETKY.SK • 22 Január 2015, 10:10 • 2 min
Ženu navštívili údajní policajti, prišla o šperky a peniaze

BRATISLAVA/KOMÁRNO - O peniaze a šperky prišla 65-ročná žena, ktorú v jej dome v Komárne navštívili dvaja neznámi muži a predstavili sa jej ako policajti.

slovakia

left justify in out

Dvojica jej dokonca ukázala aj služobné preukazy. Jeden z nich sa s ňou rozprával na poschodí, druhý čakal na prízemí, zdržali sa asi pol hodinu, informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Až podvečer si žena všimla, že jej chýbajú cenné veci, škody presiahli 12-tisíc eur. Jeden z páchateľov bol vysoký asi 190 cm, štíhly, mal krátke tmavé vlasy. Oblečený mal zelený kabát. Druhý bol asi 175 cm vysoký, strednej postavy, mal blond vlasy očesané nabok a oblečenú mal hnedú bundu a modré rifle. Po páchateľoch teraz pátrajú skutoční policajti, v prípade je začaté trestné stíhanie pre krádež. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri vyšetrovaní, je možné oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies