Ženu, ktorá pobodala otca Mary J. Blige, odsúdili na rok väzenia

NETKY.SK • 5 November 2014, 10:42 • 2 min
Ženu, ktorá pobodala otca Mary J. Blige, odsúdili na rok väzenia

LOS ANGELES - Ženu, ktorá v januári pobodala otca americkej speváčky Mary J. Blige, odsúdili na ročný trest odňatia slobody.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatročnej Cheryl White sa však z tohto trestu odráta 270 dní, ktoré strávila vo väzbe pred vynesením rozsudku. Po prepustení na slobodu bude ďalších päť rokov v podmienke, pričom počas tohto obdobia nesmie kontaktovať napadnutého Thomasa Bligea a taktiež bude musieť absolvovať psychiatrické vyšetrenia. Súd jej okrem toho nariadil zaplatiť 17 290 dolárov (v prepočte približne 13 800 eur) ako kompenzáciu za náklady spojené s Bligeovou rekonvalescenciou.

 

White napadla 63-ročného Bligea, s ktorým v minulosti chodila, 23. januára pred jeho bytom v michiganskom meste Battle Creek. Speváčkin otec utrpel bodné rany na krku, hrudníku a rukách a po prevoze do nemocnice musel absolvovať operáciu. Polícia našla na mieste činu nôž, útočníčku následne zatkli u nej doma, pričom mala na sebe zakrvavené oblečenie. Po zatknutí ju obvinili z napadnutia s úmyslom zabitia. Blige sa po tomto incidente odsťahoval z Michiganu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona