Ženu (44) zatkli za 15-tisíc telefonátov na núdzovú linku

NETKY.SK • 5 December 2013, 11:53 • 2 min
Ženu (44) zatkli za 15-tisíc telefonátov na núdzovú linku

TOKIO - Japonská polícia vo štvrtok informovala o zatknutí ženy ktorá mala v priebehu pol roka zavolať na núdzovú linku až 15-tisíckrát. Štyridsaťštyriročnú ženu policajti navštívili v jej dome viackrát a dohovárali jej, aby s telefonátmi prestala. Keď výzvu neuposlúchla, odviedli ju v putách.

slovakia

left justify in out

"Za jeden deň raz uskutočnila až 927 hovorov na núdzovú linku," uviedol zástupca úradov v meste Sakai neďaleko západojaponskej Osaky. "Kým sme ju zatkli, navštívili sme ju asi 60-krát. Snažili sme sa ju presvedčiť, nech nám už nevolá," uviedol. Predbežná psychologická prehliadka už vylúčila, že by Japonka trpela nejakou duševnou poruchou.

Ženu obvinili z marenia výkonu verejného činiteľa, za čo jej hrozí maximálne trojročné väzenie, prípadne pokuta vo výške pol milióna jenov (asi 3600 eur).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies