Ženskou laureátkou ocenenia Hasty Pudding je Mila Kunisová

NETKY.SK • 17 Január 2018, 07:23 • 2 min
Ženskou laureátkou ocenenia Hasty Pudding je Mila Kunisová

CAMBRIDGE - Americká herečka ukrajinského pôvodu Mila Kunisová sa v utorok stala ženskou laureátkou ocenenia Hasty Pudding, ktoré už viac ako polstoročie udeľuje študentská skupina divadelníkov z Harvardovej univerzity.

slovakia

left justify in out

Divadelníci zo skupiny Hasty Pudding Theatricals  uviedli, že Kunisovej titul Žena roka rozhodli udeliť, lebo je jednou z "najvyhľadávanejších, najživších a najočarujúcejších" hollywoodskych herečiek.

 

Kunisová si svoju trofej v podobe pudingovej misy prevezme 25. januára v meste Cambridge v americkom štáte Massachusetts, ktorého ulicami sa najskôr prejde na čele veselého sprievodu. Divadelníci z Hasty Pudding Theatricals udeľujú ocenenie Žena roka už od roku 1951. V roku 1967 k nemu pridali i mužský variant ceny - Muž roka, pričom najnovšieho laureáta tohto ocenenia ešte neoznámili.

 

Medzi doterajšími držiteľmi humorného - avšak pozitívneho - ocenenia za "trvalý a efektný príspevok do sveta zábavy" figurujú okrem iných napríklad Tom Cruise, Julia Robertsová, Meryl Streepová, Harrison Ford a Clint Eastwood. Vlani ocenenie získali Octavia Spencerová a Ryan Reynolds a predvlani Kerry Washingtonová a Joseph Gordon-Lewitt.

 

Mila Kunisová bola v roku 2010 nominovaná na filmové ocenenie Zlatý glóbus zo úlohu baletky Lily vo filme Čierna labuť. Okrem zmieneného hitu si v ostatných rokoch zahrala napríklad vo filmoch Matky rebelky či Matky rebelky: Šťastné a veselé a len nedávno skončila s nakrúcaním nového filmu The Spy Who Dumped Me (Špión, ktorý ma odkopol), ktorý by mal prísť do amerických kín v auguste.

 

V televízií sa táto 34-ročná herečka preslávila už v 90. rokoch vďaka úlohám Jackie Burkhartovej v sitcome Tie roky sedemdesiate a Meg Griffinovej, ktorej prepožičala hlas v animovanom sitcome Griffinovci.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies