Ženskou laureátkou ceny Hasty Pudding Award 2014 sa stala Helen Mirren

NETKY.SK • 18 Január 2014, 08:14 • 2 min
Ženskou laureátkou ceny Hasty Pudding Award 2014 sa stala Helen Mirren

BOSTON - Britská oscarová herečka Helen Mirren (68) rozšírila zbierku trofejí o ocenenie Hasty Pudding Award, ktoré už viac ako polstoročie udeľuje študentská skupina divadelníkov z Harvardovej univerzity.

slovakia

left justify in out

Kým laureátka titulu Žena roka, ktorá si trofej - pudingovú misu - prevezme 30. januára, je už známa, o Mužovi roka sa rozhodne až neskôr. Laureát si ocenenie prevezme 7. februára.

Medzi doterajšími laureátmi humorného - avšak pozitívneho - ocenenia za "trvalý a efektný príspevok do sveta zábavy" figurujú okrem iných i Tom Cruise, Julia Robertsová, Meryl Streepová, Harrison Ford a Clint Eastwood.

V uplynulých rokoch sa medzi ocenených zaradili aj Richard Gere a Halle Berry (2006), Ben Stiller a Scarlett Johansson (2007), Christopher Walken a Charlize Theron (2008), James Franco a Renée Zellweger (2009), Justin Timberlake i Anne Hathaway (2010), Jay Leno a Julianne Moore (2011), Jason Segel a Claire Danes (2012). Vlaňajšími držiteľmi trofejí sú Kiefer Sutherland a Marion Cotillard.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies