Zenit s pokutou milión rubľov a dva razy doma bez divákov

NETKY.SK • 14 Máj 2014, 16:30 • 2 min
Zenit s pokutou milión rubľov a dva razy doma bez divákov

MOSKVA - Disciplinárka Ruského futbalového zväzu (RFS) potrestala Zenit Petrohrad vylúčením verejnosti z najbližších dvoch domácich zápasov tohto klubu.

slovakia

left justify in out

Mužstvo obrancu slovenskej reprezentácie Tomáša Hubočana bude pykať za nedeľňajšie vniknutie fanúšikov na plochu počas zápasu predposledného 29. kola najvyššej dlhodobej miestnej súťaže, pričom jeden z výtržníkov fyzicky napadol hráča Dinama Moskva Vladimira Granata, ktorému museli ošetriť zranenie hlavy. Dinamu prisúdili kontumačné víťazstvo 3:0, v okamihu prerušenia zápasu viedlo 4:2.

 

Zenit okrem uvedeného postihu musí zaplatiť pokutu 1 milión rubľov a sektor štadióna Petrovskij, v ktorom sa schádza tzv. tvrdé jadro prívržencov, bude prázdny dovedna v prvých piatich dueloch novej sezóny, rozhodla disciplinárka. Na predmetnom štadióne sa v pondelok 26. mája stretnú v prípravnom dueli reprezentácie Ruska a SR. 

 

Petrohradčania pred záverečným kolom súťažného ročníka 2013/2014 figurujú na druhej priečke v tabuľke o bod za CSKA Moskva. Hubočan sa do inkriminovaného stretnutia nezapojil, sedel na lavičke. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies