Ženích s nevestou si originálne poradili so záplavami. Na obrad sa doplavili v hrnci

NETKY.SK • 2 Apríl 2022, 16:54 • 2 min
Ženích s nevestou si originálne poradili so záplavami. Na obrad sa doplavili v hrnci

Veľký hrniec jednoducho vyhral nad bielym kočiarom.

slovakia

left justify in out

Pre Indiu sú typické mohutné lejaky, ktoré prichádzajú predovšetkým v období monzúnov. Za niekoľko hodín dokážu krajinu zahltiť zrážky, ktoré zaplavia ulice a cesty a odrežú od zvyšku sveta celé regióny.

 

Nech sú protipovodňové opatrenia akokoľvek kvalitné, ľudia na prírodu často nestačia a záplavy zvyknú narobiť poriadne škody. Veľká voda berie ľudské obydlia aj životy. Doplaviť sa domov a zistiť, že tvoj dom odplavilo niekoľko kilometrov ďalej, to človeku dokáže pokaziť deň.

 

img

 

Väčšina obyvateľov Indie sa dokáže postaviť nepriazni osudu a čelia záplavám s hrdosťou a kreativitou. Ukážkovým príkladom môže byť pár, ktorý sa na svoju vlastnú svadbu dopravil v hrnci.

 

Pán Kunjumon a slečna Aishwarya neboli ochotní zmieriť sa s tým, že by kvôli živelnej pohrome zrušili svadobný obrad. Ako sa však dostať na miesto, keď sú ulice plné vody až po kolená? Pár sa snažil prenajať si motorový čln, v časoch záplav je však o ne vysoký záujem, a preto nedokázali žiadny zohnať.

 

 

 Ako najlepšie východisko z nepríjemnej situácie sa javilo riešenie, ktoré pôsobí ako vystrihnuté z animovaného filmu – ženích s nevestou nastúpili do veľkého hliníkového hrnca a za veľkej pomoci niekoľkých dobrovoľníkov sa po 20-minútovej plavbe bezpečne dopravili na miesto obradu.

 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies