Žene zmizli peniaze z ponožky, dôchodcu okradli v nemocnici

NETKY.SK • 6 November 2015, 11:31 • 2 min
Žene zmizli peniaze z ponožky, dôchodcu okradli v nemocnici

BRATISLAVA/PREŠOV - Neznámy zlodej úradoval v prízemnej izbe v Zariadení pre seniorov v obci Zborov. Šesťdesiatosemročnej žene zmizlo päťsto eur, ktoré mala ukryté v ponožke v zamknutej skrini . Po páchateľovi polícia pátra.

slovakia

left justify in out

Zlodej zavítal aj do humenskej nemocnice. Osemdesiatdvaročnému starčekovi prišiel do izby 40-ročný Marcel. Ako uviedla prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, milo sa mu prihovoril a v nestráženej chvíli počas rozhovoru mu zo skrinky vytiahol peňaženku a vybral z nej peniaze. Zlodeja zastavila sestrička na prízemí pri výťahoch.


Pod zámienkou pomoci zase ďalšieho dôchodcu okradli zlodeji na Mierovej ulici v Medzilaborciach. Ako informovala Migaľová, 35-ročný Marek a 40-ročný Pavol sa mu ponúkli, že mu pomôžu s nákupom a odprevadia ho domov. Zo zadného vrecka mu medzitým stihli vytiahnuť peňaženku, vybrať peniaze a prázdnu ju vrátiť späť do nohavíc. Krádežou mu spôsobili škodu 110 eur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies