Žene vybil zub a mlátil ju hrabľami aj rukou v sadre

NETKY.SK • 26 Máj 2014, 11:17 • 2 min
Žene vybil zub a mlátil ju hrabľami aj rukou v sadre

BRATISLAVA/POVAŽSKÁ BYSTRICA - Manželke vybil zub a mlátil ju rukou v sadre a dostala aj bitku rúčkou od hrablí. Tridsaťštyriročného Jána z Považskobystrického okresu obvinili z nebezpečného vyhrážania.

slovakia

left justify in out

Ešte vlani v októbri ženu zbil rukou v sadre. Útočník ju udieral po hlave, a po hrudníku, vulgárne jej nadával a hrozil jej zabitím. Po útoku 31-ročnú ženu museli ošetriť. Pri ďalšej bitke jej vybil zub, žena v tomto prípade žiadnu pomoc nevyhľadala. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, pri poslednej minulotýždňovej bitke jej alkoholom posilnený muž vytrhol z rúk hrable a rúčkou ju dobil. Zranil ju na hlave. Agresívneho muža policajti zadržali. Obvinený muž skončil vo vyšetrovacej väzbe. V prípade dokázania viny mu hrozí trest na šesť mesiacov až tri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies