Žene ukradli zubnú protézu: Policajti vypátrali zlodejku

NETKY.SK • 26 Júl 2019, 19:07 • 2 min
Žene ukradli zubnú protézu: Policajti vypátrali zlodejku

JENNINGS - Americkí policajti z okresu Jennings v štáte Indiana vyšetrovali netradičnú krádež. Tentoraz nešlo o auto, bicykel či peňaženku. Muži zákona pátrali po ukradnuté zubnej protéze a napodiv, boli úspešní.

slovakia

left justify in out

Mohlo by sa zdať, že kradnúť zuby je nezmysel, opak je však pravdou. Nové protézy rozhodne nie sú najlacnejšie - ich cena sa pohybuje v Spojených štátoch v tisíckach dolárov.

 

Takú čiastku za nové zuby nechcela platiť istá Joann Childersová, a tak sa rozhodla, že protézu skrátka ukradne.

 

 

S novým chrupom sa dokonca v pondelok dostavila na návštevu u svojej úradníčky, ku ktorej musí pravidelne dochádzať. Tá si netradičného vzhľadu Childersovej všimla a vzhľadom k skôr nahlásenej krádeži začala byť situácia krajne podozrivá.

 

Pri neskoršej návšteve u Childersovej si policajti v jej dome letmo všimli zubnú protézu, na ktorej dokonca bolo uvedené meno obete. Nešťastná žena sa tak opäť mohla tešiť zo širokého úsmevu, zatiaľ čo Childersová čelí obvineniu z krádeže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies