Žene, ktorá sa vlámala ku Chrisovi Brownovi, hrozí väzenie

NETKY.SK • 11 Máj 2015, 11:16 • 2 min
Žene, ktorá sa vlámala ku Chrisovi Brownovi, hrozí väzenie

LOS ANGELES - Žene, ktorá sa vlámala do kalifornského domu amerického r'n'b speváka Chrisa Browna, hrozí, že skončí vo väzení. Rodák z Tappahannocku vo Virgínii strávil niekoľko dní v Las Vegas, kde oslavoval 26. narodeniny.

slovakia

left justify in out

O tom, že má doma nepozvanú návštevníčku, sa dozvedel až 6. mája večer, keď si po návrate spolu s bodyguardmi vo vstupnej hale všimli pohodené ženské oblečenie. Následne zistili, že istá Amira Kodcia Ayeb, ktorej sa podarilo nápismi poškodiť kuchynskú linku a dve autá, leží nahá v interpretovej posteli.


Dvadsaťjedenročnú ženu odviedli z domu policajti. V piatok sa potom postavila pred vyšší súd okresu Los Angeles, kde ju obvinili z vlámania, prenasledovania a vandalizmu. Ayeb priznala, že v Brownovej vile v Agoura Hills strávila dlhší čas, čo predpokladali aj ochrancovia zákona, ktorí našli v dreze použitý riad a zvyšky jedla. Do domu podľa vlastných slov vnikla 2. mája a zotrvala v ňom až dovtedy, kým ju neodviedla privolaná policajná hliadka. Štátni zástupcovia požiadali súd, aby stanovil kauciu na 220-tisíc amerických dolárov (v prepočte zhruba 196-tisíc eur). V prípade, ak ju uznajú vinnou, by mohla za mrežami stráviť sedem a viac rokov.


Brown sa k incidentu vyjadril prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil aj fotografiu nepozvanej hostky, neskôr však príspevok zmazal. „Prídem domov a nájdem tu túto šialenú osobu. Vytrhla dvere z pántov. Mala dosť času na to, aby si uvarila niekoľko jedál. Na steny napísala 'Milujem ťa'. Vyhodila oblečenie mojej dcéry i veci môjho psa. Potom tu robila nejaké šialené vúdú rituály. Na moje autá napísala svoje meno!!!! Milujem mojich fanúšikov, ale toto je skutočne šialené. Modlím sa za to, aby dostala pomoc, ktorú potrebuje,“ napísal spevák.


Chris Brown má zatiaľ na konte sedem štúdioviek - sólovky Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), Fortune (2012), X (2014) a tiež spoločný album s rapperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album (2015). K jeho najúspešnejším singlom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss (feat. T-Pain), With You, Forever, Yeah 3x, Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes), Turn Up The Music, Don't Wake Me Up a Loyal (feat. Lil Wayne & Tyga). V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Zviditeľnil sa tiež napadnutím speváčky Rihanny či konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom.
Informácie pochádzajú z webstránky www.etonline.com a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies