Zenden: Nuda sa nebude opakovať, Chelsea stráca náskok pred zvyškom ligy

NETKY.SK • 14 August 2015, 10:37 • 2 min
Zenden: Nuda sa nebude opakovať, Chelsea stráca náskok pred zvyškom ligy

MAASTRICHT - Minulosezónna nuda v boji o anglický titul sa v tomto ročníku nebude opakovať, domnieva sa holandský futbalový internacionál Boudewijn Zenden.

slovakia

left justify in out

Podľa niekdajšieho záložníka FC Chelsea, FC Liverpool, Middlesbrough či Sunderlandu sa rozdiely medzi špičkovými klubmi v Premier League stierajú. "Myslím si, že náskok majstrovského tímu FC Chelsea pred zvyškom ligy sa pravdepodobne zmenší. Manchester United spravil mnoho nákupov a tréner Louis van Gaal začne na lavičke druhú sezónu. Naznačil, že ho nezaujíma meno a cena hráča, ale výkony. Ak ich trebárs aj Memphis Depay nebude mať na požadovanej úrovni, nebude hrávať. V Manchestri City predĺžili kontrakt s Manuelom Pellegrinim, čo naznačuje, že v klube vládne pokoj. Sú tam presvedčení, že znova budú šampiónmi, ich sebavedomie je obdivuhodné. Arsenal v Community Shield zdolal Chelsea. Ktovie, možno tím Arséna Wengera zohrá v boji o titul znova významnú úlohu. Uskutočnili síce iba jeden transfer, ale majú perfektné mužstvo. To môže byť výhoda," vyjadril sa v rozhovore pre server Sporza.be bývalý 54-násobný holandský reprezentant Zenden, ktorý mimo Anglicka pôsobil aj v FC Barcelona, Marseille a PSV Eindhoven.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies