Ženatý Janukovyč žil v domácnosti s družkou

NETKY.SK • 25 Február 2014, 07:02 • 2 min
Ženatý Janukovyč žil v domácnosti s družkou

KYJEV - Ženatý ukrajinský exprezident Viktor Janukovyč mal aj družku Ljubov Poležajovú, s ktorou žil v spoločnej domácnosti. Napísal to na svojej stránke na sociálnej sieti Facebook novinár Serhij Leščenko, ktorého dnes citovala ukrajinská tlačová agentúra Ukrinform.

slovakia

left justify in out

Revolucionári mali možnosť navštíviť exprezidentovo sídlo a vidieť, v akom luxuse žil. Je čas povedať všetku pravdu a "nazvať veci pravým menom", napísal ďalej novinár. Družka bývalého "ukrajinského diktátora" Janukovyča (63) - 39-ročná rodáčka z východoukrajinského mesta Jenakijevo - je sestrou jeho kuchárky Nadji Marincevovej. Novinár Leščenko ešte uviedol, že o kuchárke už v minulosti písal v súvislosti so svojím preverovaním čudného zoznamu pasažierov počas Janukovyčovho letu do švajčiarskeho Davosu.
      

Novinár dodal, že Janukovyč a Poležajová sú spolu mnoho rokov, pričom bývalý prezident sa oficiálne nerozviedol so svojou manželkou Ljudmilou. "Tento zločinec mal dvojaký meter vo všetkých záležitostiach," napísal žurnalista.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies