Žena zverejnila srdcervúce FOTO: Toto spravila rakovina s jej synom

NETKY.SK • 22 Február 2017, 13:43 • 2 min
Žena zverejnila srdcervúce FOTO: Toto spravila rakovina s jej synom

LONDÝN – Matka zverejnila na facebooku fotografiu svojho 10-ročného syna, ktorý bojuje s leukémiou. V popise fotografie napísala, že Drake s ňou v noci správa v posteli, pretože sa bojí, že by zomrel sám.

slovakia

left justify in out

Jessica Medinger napísala k fotografii: „Toto je Drake, môj celý svet. Bol ním od momentu, kedy som zistila, že som tehotná a už navždy bol dôvodom na to, aby som žila. Je mojim úsmevom, láskou a tepom. Ale aj mojimi slzami a bolesťou v srdci. On je môj život.“

 

Na zverejnenej fotografii je Drake, ktorý sa nakláňa k umývadlu. Nemá vlasy, je vychudnutý, vyčerpaný a má plienku. „Predtým, ako sa do mňa všetci pustíte, že fotografia je obscénna, tak vám napíšem len to, že život nie je vždy korektný a pekný. Toto je realita. Život nie je pekný a rakovina človeka zničí,“ napísala k fotografii Jessica.

 

 

 

Rodina zbiera peniaze pomocou stránky YouCaring, aby mohla zaplatiť účty za liečbu Drakeovej rakoviny. Zatiaľ dokázali vyzbierať viac ako 30-tisíc dolárov aj napriek tomu, že ich cieľ bol 10-tisíc.

 

Drake bojuje s rakovinou už druhýkrát. Prvýkrát mu leukémiu diagnostikovali v roku 2012. Denne musí zjesť 44 tabletiek a nosí plienku, pretože si neovláda vylučovanie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies