Žena zomrela v autoškole. Neuveríte, čo ju zabilo

NETKY.SK • 7 Február 2018, 18:34 • 2 min
Žena zomrela v autoškole. Neuveríte, čo ju zabilo

O tom, že skúšky v autoškole môžu byť veľmi stresujúce, naznačuje incident, ktorý sa stal v čínskej provincii Ťiang-su. Vodička bola počas januárovej skúšky z parkovania natoľko nervózna, že u nej došlo k zástave srdca a po prevoze do nemocnice zomrela, píše denník Daily Mail.

slovakia

left justify in out

Tragická udalosť sa odohrala 31. januára v meste Su-čou. Podľa svedkov šlo o zhruba tridsaťročnú ženu, ktorá bola počas skúšok testovaná z parkovania, keď u nej náhle došlo k zlyhaniu činnosti srdca, píše server Novinky.cz.

 

Inštruktor okamžite zavolal záchranku a pokúšal sa ju resuscitovať. Žena však po prevoze do nemocnice zomrela. Píčina smrti nie je zatiaľ známa. Psychológovia sa však domnievajú, že k zástave srdca došlo pre nadmerný stres. 

 

"Skúška vyžaduje veľkú pozornosť a tým pádom aj spústu energie. A to je samozrejme spojené s množstvom stresu, najmä u mladých ľudí," povedal jeden z inštruktorov, ktorí začínajúcim vodičom doporučuje sa pred skúškou dobre najesť a zhlboka dýchať. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies