Žena zavinila nehodu, vraj ju z auta vyhodil Usáma bin Ládin

NETKY.SK • 6 Október 2013, 15:01 • 2 min
Žena zavinila nehodu, vraj ju z auta vyhodil Usáma bin Ládin

BANSKÁ BYSTRICA - Žena narazila do auta pred ňou, potom pokračovala v jazde ešte približne päť kilometrov a nakoniec vyskočila za jazdy.

slovakia

left justify in out

Okolnosti dopravnej nehody na obchvate Banskej Bystrici, ktorá sa stala v sobotu 5. októbra, policajti stále preverujú. Vodička osobného auta narazila do pred ňou idúceho vozidla, ktoré sa prevrátilo na strechu. Z miesta nehody ušla. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Petra Vašková, nepotvrdilo sa, že by bola žena pod vplyvom alkoholu. Prítomnosť iných omamných látok v jej tele bude známa až po rozbore odobratej krvi.

Neprispôsobenie rýchlosti stavu vozovky a svojim schopnostiam bola pravdepodobnou príčinou dopravnej kolízie, ktorú zavinila 35-ročná žena. Po náraze do auta pred ňou pokračovala v jazde ešte približne päť kilometrov a potom vyskočila za jazdy. Vodička policajtom tvrdila, že ju z auta vyhodil Usáma bin Ládin. "Pri dychovej skúške sa nepotvrdila prítomnosť alkoholu. Preto bol nariadený odber krvi, aby sa zistila prípadná prítomnosť iných omamných látok," povedala Vašková.

Žene hrozia za dopravnú kolíziu sankcie. Kvalifikácia priestupku však bude závisieť od výsledkov rozboru krvi. Policajti budú pravdepodobne skúmať aj psychický stav vodičky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies