Žena zadusila manžela pre alkoholizmus a jeho telo ukryla na balkóne

NETKY.SK • 15 Január 2013, 12:19 • 2 min
Žena zadusila manžela pre alkoholizmus a jeho telo ukryla na balkóne

Žena zadusila manžela pre alkoholizmus a jeho telo ukryla na balkóne - Krimi Žena z Chabarovského kraja na ruskom Ďalekom východe po vzájomnej hádke udusila svojho manžela a jeho telo ukryla na balkóne bytu. Informovali o tom miestne úrady.

slovakia

left justify in out

img

Žena z Chabarovského kraja na ruskom Ďalekom východe po vzájomnej hádke udusila svojho manžela a jeho telo ukryla na balkóne bytu. Informovali o tom miestne úrady.
      Podľa vyšetrovateľov, ktorých správu dnes citovala agentúra RIA Novosti, matka troch detí svoj čin spáchala začiatkom tohto mesiaca po hádke s manželom kvôli jeho neprestajnému alkoholizmu.
      Svojim deťom páchateľka povedala, že ich otec odišiel na výlet do neďalekého Vladivostoku. "Telo po dlhý čas ukrývala na balkóne. Keď ho dcéra spoločne s jej opatrovateľkou objavili, matka im zakázala o náleze hovoriť," uviedol šéf miestnych vyšetrovateľov Kirill Levit.
      Žena napokon telo pochovala do improvizovaného hrobu za mestom, ktorý neskôr vyšetrovatelia identifikovali.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies