Žena zabila svojho nastávajúceho a jeho genitálie podávala s ryžou priateľom na večeru

NETKY.SK • 11 Február 2021, 16:13 • 2 min
Žena zabila svojho nastávajúceho a jeho genitálie podávala s ryžou priateľom na večeru

Žena zavraždila snúbenca po tom, čo zistila, že ju chce opustiť. Telo dala zožrať psom a z genitálií uvarila jedlo, ktoré ponúkla jeho priateľom.

slovakia

left justify in out

Zdá sa, že už je naozaj možné čokoľvek. V Spojených arabských emirátoch sa pred niekoľkými dňami odohrala hrozná vražda, ktorá mala nechutné pokračovanie. Polícia sa zaoberala obzvlášť brutálnou vraždou, ktorú údajne spáchala 30-ročná žena pochádzajúca z Maroka, ako o tom informoval portál LADbible.

 

Tridsaťročná žena je obvinená z vraždy 20-ročného partnera po tom, čo zistila, že sa chce oženiť s inou ženou. Po tom, čo ho zabila, údajne uvarila jeho genitálie na spôsob tamojšieho obľúbeného jedla, ktoré je známe pod názvom machboos.

 

Toto jedlo je v Bahrajne veľmi populárne a podobá sa indickému biryani s ryžou a mäsom, väčšinou kuracím. U nás by sme to mohli pripodobniť napríklad k rizotu.

 

 

 

Žena vraj jedlo ponúkla priateľom zavraždeného, ktorí pracovali na stavbe neďaleko jej domu. Tí podľa vyjadrení polície netušili, čo v skutočnosti zjedliZmiznutie obete vyvolalo obavy u jeho najbližších a tak po ňom začali pátrať. Podľa denníka 7News po obeti nezostala jediná stopa, okrem zubu, ktorý sa našiel v mixéri.

 

Správa zo súdu tvrdí, že 30-ročná žena nakŕmila zvyškom tela psy, ktoré dostatočne dokázali rozhrýzť kosti obeteK vražde sa údajne priznala a podrobí sa psychologickému vyšetreniu s cieľom zistiť, či je spôsobilá zúčastniť sa súdu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies