Žena zabila svoje tri deti aj seba, dôvodom boli zrejme finančné problémy

NETKY.SK • 4 Máj 2018, 17:44 • 2 min
Žena zabila svoje tri deti aj seba, dôvodom boli zrejme finančné problémy

GRAND FORKS - Dôvodom úmrtia matky a jej troch detí z mesta Grand Forks v americkom štáte Severná Dakota, o ktorom vo štvrtok informovali americké úrady, bola zrejme finančná tieseň, ktorú žena zažívala.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom v piatok agentúra Associated Press. V dome v Grand Forks objavili policajti telá Astry Volk a jej troch detí vo veku 6 až 14 rokov po tom, ako ich o vykonanie kontroly v tejto domácnosti požiadali predstavitelia miestnej školy. Všetci podľahli strelným zraneniam a polícia už po nikom nepátra, keďže nepredpokladá, že by v čine mal prsty nejaký cudzí páchateľ.

Podľa informácií zo súdu v Grand Forks boli proti dnes už nebohej žene rozbehnuté tri spory za nezaplatenie rôznych platieb v celkovej výške 3 750 dolárov (v prepočte približne 3 140 eur). Ďalším vodítkom pre vyšetrovateľov bolo aj úsilie ženy získať financie na vyplatenie svojich záväzkov od cudzích darcov pomocou internetovej služby GoFundMe, kde si vytvorila konto v apríli, no jej snaha bola neúspešná.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies