Žena vyhrala v lotérii milióny: Los nechtiac vyprala v práčke!

NETKY.SK • 26 Január 2016, 17:19 • 2 min
Žena vyhrala v lotérii milióny: Los nechtiac vyprala v práčke!

LONDÝN - Výhra v lotérii poteší asi každého. Hlavne keď sa jedná o 43 miliónov eur. Obrovskú radosť zažila žena z anglického mesta Worcester. Tá však netrvala veľmi dlho, keď zistila, že výherný los vyprala v pračke.

slovakia

left justify in out

Pocity šťastia vystriedalo obrovské sklamanie a smútok. Susanne Hinte (48) si na svoj los spomenula po tom ako jej dcéra povedala, že víťazný los bol predaný vo Worcestri. Hneď sa pustila do hľadania a našla ho až v práčke. Najhoršie na tom je, že na lose nie je vidieť poriadne dátum ani čiarový kód. 

 

Nešťastná Susanne sa svojej výhry nevzdala. Išla do obchodu, kde podala tiket. “Je to veľmi milá pani. Dal som jej los do sáčku aby sa zabránilo ďalšiemu poškodeniu a potom som jej poradil, aby ho zaslala do lotériovej spoločnosti na kontrolu," uviedol pre Daily Mail predavač Natu Patela.

 

Susanne Hinte má dve deti a štyri vnúčatá, s ktorými by sa rada podelila o svoju výhru. Teraz jej zostáva len čakať na verdikt spoločnosti, ktorá lotériu prevádzkuje. 

 

Výherná suma bola spolu 86 miliónov eur.  Lotéria sa rozdelila medzi dvoch výhercov. Jedným z nich sú aj manželia David a Carol Martin, ktorý sa už tešia z výhry. Manželia zo Škótska si tak polepšili tiež o 43 miliónov eur.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies