Žena vyhrala takmer 43 miliónov dolárov, kasíno jej peniaze nechce dať pre bizarný dôvod

NETKY.SK • 19 Jún 2017, 15:31 • 2 min
Žena vyhrala takmer 43 miliónov dolárov, kasíno jej peniaze nechce dať pre bizarný dôvod

NEW YORK – Predstavte si, že sedíte v kasíne a zrazu vyhráte jackpot v hodnote 42,9 milióna dolárov. Pravdepodobne by ste sa išli „zblázniť“ od šťastia a objednali drinky všetkým na okolo. Katrine Bookman takýto príbeh zažila, avšak peňazí sa zrejme nedočká.

slovakia

left justify in out

Ochrankári v newyorskom kasíne Resorts World Casino po tejto astronomickej výhre  prišli za Katrinou a požiadali ju, aby sa vrátila nasledujúci deň pre rozhodnutie o vyplatení jej peňazí.

 

img

 

Keď prišla na druhý deň prišla, povedali jej, že žiadne milióny si domov neodnesie. Ako dôvod uviedli, že stroj bol pokazený a jej zisk zle vyhodnotil. Namiesto takmer celých 43 miliónov dolárov, má údajne nárok len na smiešne 2 doláre a 25 pencií. Keďže kasíno je „veľmi štedré a chyba ho veľmi mrzí,“ dostane Katrina k dvom dolárom aj zdvorilostnú večeru s poriadnym steakom. Snáď nie je vegetariánka.

 

img

Katrina Bookman

Zdroj: ABC7

 

"Stále som premýšľala o svojej rodine. Problémy, s ktorými sa pasujem, je ťažké zvládnuť," povedala pre ABC7 slobodná matka štyroch detí.

 

"Zamestnanci kasína dokázali odhaliť, že číslo zobrazené v priestore pencí bolo výsledkom zrejmej poruchy – tento fakt neskôr potvrdila aj hráčska komisia v New Yorku," uviedol hovorca kasína Dan Bank pre CNN.

 

Katrina sa však nevzdá bez boja. Najala si právnika Alana Ripku, aby zistil, či kasíno môže odmietnuť zaplatiť výhru z dôvodu poruchy.

 

"Keď niekto vyhrá, nechcú platiť, podľa mňa je to nespravodlivé. Keď prehrávate, stroj berie vaše peniaze, keď vyhráte, mali by vám zaplatiť,“ povedal Ripka.

 

Katrina kasíno tiež žaluje na súde. Právnik tvrdí, že by mala mať nárok aspoň na maximálnu možnú výhru na konkrétnom stroji, čo je 6500 dolárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies