Žena volala do TV Nova z knižnice s nožom na krku, útok neprežila

NETKY.SK • 25 Máj 2015, 15:45 • 2 min
Žena volala do TV Nova z knižnice s nožom na krku, útok neprežila

PLZEŇ - Česká polícia zasahovala dnes v knižnici v obci Horní Bříza v Plzenskom kraji, kde páchateľ dobodal mladú ženu. Útočník následne z miesta činu ušiel a vzápätí ho zadržali pri železničnej stanici. Informoval o tom spravodajský server Novinky.cz.

slovakia

left justify in out

"K žene nás privolala polícia. Aj napriek tomu, že sme prišli do ôsmich minút, podľahla vážnym zraneniam," povedal pre denník Právo Michal Kobela zo záchrannej služby.

 

Podľa informácií Práva zomrela 27-ročná žena, ktorá v knižnici pracovala.

 

Server tn.cz uviedol, že do TV Nova volala žena, ktorá mala pri krku nôž, a povedala, že ju zadržiava neznámy muž v knižnici. Útočník podľa televízie chcel, aby na miesto okamžite dorazil štáb. Reportérka krátko nato informovala políciu.

 

Podľa tn.cz chodil útočník do knižnice pravidelne na internet. S pracovníčkou sa dnes ale pohádal a chcel, aby mu našla kontakt na televíziu. V čase vraždy podľa TV Nova nikto iný v knižnici nebol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona