Žena viac ako tri roky prenasledovala svojho expriateľa

NETKY.SK • 2 September 2016, 12:47 • 2 min
Žena viac ako tri roky prenasledovala svojho expriateľa

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Obvineniu z prečinu nebezpečného prenasledovania čelí 38-ročná žena. Tá od februára 2013 do 25. júla tohto roka v rôznych časových intervaloch prenasledovala svojho bývalého priateľa z okresu Nové Mesto nad Váhom, informovala dnes TASR trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

slovakia

left justify in out

"Obvinená svojmu bývalému priateľovi posielala desiatky textových správ, telefonovala mu niekedy aj 50-krát za deň a proti jeho vôli ho vyhľadávala. V sms správach ho obviňovala z rôznych vecí a vyčítala mu, že je zlý otec a slovne napádala aj jeho rodičov," uviedla Antalová. Muž si podľa jej ďalších slov zmenil číslo, ale obvinená si ho zistila a v prenasledovaní cez telefón pokračovala naďalej, tiež ho kontaktovala na sociálnych sieťach, rovnako aj spoločných známych, a to za účelom jeho ohovárania. "Po tohtoročnej Veľkej noci mu telefonovala aj 70-krát denne a poslala 127 sms správ. Keď si jej číslo zablokoval, tak ho začala napádať cez emaily. Za máj mu poslala 376 emailov, kde mu vyčítala, že sa nestará o dieťa a podobne. Tiež mu za máj a jún tohto roka poslala celkom 500 sms správ s obsahom napádania a obviňovania jeho osoby," doplnila.

 

Ako skonštatovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa, mužovi správanie jeho bývalej priateľky zhoršilo kvalitu života. "Obvinenej v zmysle zákona za tento skutok hrozí trojročný trest odňatia slobody," dodala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona