Žena v noci narazila autom do stromu, namerali jej 2,21 promile

NETKY.SK • 10 August 2017, 12:44 • 2 min
Žena v noci narazila autom do stromu, namerali jej 2,21 promile

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, pri ktorej 40-ročná žena dnes v noci narazila s autom do stromu. Vodičke namerali dychovou skúškou 2,21 promile alkoholu. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

K nehode došlo v noci v smere od Malaciek do Pezinka. "Podľa doterajších informácií 40-ročná vodička motorového vozidla v uvedenom úseku z doposiaľ presne nezistených príčin zišla mimo vozovky za zvodidlá. Vozidlo zišlo po trávnatom svahu, kde sa prevrátilo a zadnou časťou narazilo do stromu, kde zostalo stáť na kolesách," opísal policajný hovorca.

 

Vodičke namerali pri dychovej skúške hodnota 1,06 mg/l alkoholu, čo predstavuje hodnotu 2,21 promile. "Opakovaná skúška prítomnosť alkoholu v dychu vodičky potvrdila," doplnil Szeiff s tým, že vodička sa ľahko zranila a previezli ju do nemocnice.

 

Na vozidle vznikla škoda približne 4000 eur. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies