Žena utopila svoje deti a skladovala ich v mrazničke, dostala 23 rokov

NETKY.SK • 6 Marec 2015, 06:30 • 2 min
Žena utopila svoje deti a skladovala ich v mrazničke, dostala 23 rokov

PARÍŽ - Súd vo Francúzsku poslal dnes na 23 rokov do väzenia matku, ktorá utopila svoje dve deti a následne ich mŕtve telá skladovala v mrazničke. Informovala o tom agentúra DPA s odvolaním sa na francúzske médiá.

slovakia

left justify in out

Rozsudok v prípade 34-ročnej Audrey Chabotovej vyniesol súd v meste Bourg-en-Bresse. Chabotovú odsúdili prvý raz v roku 2002 na 15 rokov väzenia v inom prípade, týkajúcom sa novorodencov. O osem rokov neskôr ju však predčasne prepustili na slobodu po tom, ako psychiatri dospeli k záveru, že u nej nehrozí recidíva, uviedla televízia BFM-TV.

 

Prípad brutálnej vraždy dvoch detí matkou vyplával na povrch v roku 2013 po tom, čo Chabotovej priateľ našiel v jej byte v mrazničke telo novorodenca. Jedno zo zavraždených detí malo len jeden týždeň. Chabotová potvrdila, že deti porodila na jeseň v rokoch 2012 a 2011.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies