Žena udala svojho dílera: Namiesto kokaínu jej predal cukor

NETKY.SK • 26 Február 2019, 14:15 • 2 min
Žena udala svojho dílera: Namiesto kokaínu jej predal cukor

CRAIGAVON – Mnohí z vás už určite zažili ten pocit, keď ste boli oklamaní alebo podvedení. Nie je to nič príjemné. Podobné pocity mala aj istá žena zo Severného Írska, ktorá to aj ohlásila na miestnej polícii.

slovakia

left justify in out

Polícia v mestečku Craigavon bola poriadne prekvapená, keď prijala oznámenie od nemenovanej ženy, že ju podviedol jej drogový díler. Ten jej namiesto objednaného kokaínu doniesol obyčajný hnedý cukor. Policajným dôstojníkom žena povedala, že dílerovi zaplatila 200 libier a až neskôr si uvedomila, že bola podvedená.

 

img

 

"Už sme to povedali mnohokrát v minulosti a zopakujeme to aj teraz – drogoví díleri sa nestarajú o nič iné ako vlastný zisk," uviedla craigavonská polícia na svojej facebookovskej stránke.

 

Policajný dôstojník ďalej dodal, že to nie je práve štandardné oznámenie od nespokojného občana, ale nemalo by nikoho prekvapiť, že drogoví díleri sú podvodníci. Dôstojník tiež povedal, že každý, kto bol podvedený svojím dílerom a chcel by mu to vrátiť, tak by mal zavolať Crimestoppers alebo linku 101. Polícia svoj status ukončila slovami: "Kam tento svet speje, keď už aj drogoví díleri sú nečestní!"

 

 

 

Ako v skratke uviedol dôstojník z policajnej stanice v Craigavone, celý rozhovor by sa dal zhrnúť nasledovne:

Žena: "Bola som podvedená!"

Dôstojník: "Ok, prišli ste o nejaké peniaze?"

Žena: "Áno, namiesto pôvodnej objednávky som zaplatila viac ako 200 libier za hnedý cukor."

Dôstojník: "Namiesto čoho?"

Žena: "Namiesto kokaínu."

Dôstojník: "Hm.."

 

Tento status sa na sociálnej sieti rýchlo rozšíril a komentovalo ho mnoho ľudí, ktorým však prišiel skôr zábavný. Hovorca PSNI povedal: "Polícia hovorila so ženou v súvislosti s touto záležitosťou. Boli poskytnuté vhodné rady a usmernenia."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona