Žena strávila takmer týžden v zasneženom aute

NETKY.SK • 16 Január 2020, 12:7 • 2 min
Žena strávila takmer týžden v zasneženom aute

Americkí záchranári našli v stredu v horskej oblasti severne od Sacramenta ženu, ktorá na približne týždeň uviazla v aute po tom, ako ho zasypal sneh.

slovakia

left justify in out

Ženu si všimli z helikoptéry

Kancelária šerifa z Butte County uviedla, že 68-ročnú Paulu Beth James z Kalifornie zazreli z helikoptéry v jej SUV neďaleko Butte Meadows. Žena je pri vedomí, rozpráva a zverili ju do rúk lekárov v Enloe Medical Center. "Všetci sme radi, že sa to podarilo a želáme jej skoré uzdravenie," vyjadrila sa kancelária šerifa.

 

Žena trpí demenciou
Rodina prezradila, že James trpí demenciou. "Som vďačná, že každý z nás vie, že dnes večer už bude v bezpečí, v teple a bude mať jedlo a že si ju čoskoro odvezieme domov," povedala jej nevlastná dcéra Laura Powell.

 

img
 

Extrémne nízke teploty

Podľa Národnej meteorologickej služby Sacramento teploty na Butte Meadows dosiahli tento týždeň mínus 30 stupňov.  

Úrady tvrdia, že nie je jasné, ako dlho bol James v aute, no bola viditeľne podchladená, preto ju záchranné zložky okamžite  previezli do nemocnice 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona